top of page

PROGRAM OG BILLETTER

MAR

04

RUGSTED & KREUTZFELDT

D´Herrer Rugsted & Kreutzfeldt behøver ingen nærmere præsentation. De står for nogle af de største danske hits de sidste 30 år, både som dem selv, men også som sangskrivere til en masse andre. Nyt er det dog at de kommer med fuldt orkester, og det skal ikke være nogen hemmeligelighed at de længe har stået på Bilforretningens ønskeliste. Vi glæder os til de kommer helt tilfældigvis forbi..

MAR

18

TØRFISK

Det er efterhånden 34 år siden gruppen fra Thyborøn lavede sin første plade. Og der er røget meget sang og ballade igennem nettet gennem årene. Men de formår til stadighed at bevare fokus og være superskarpe når de optræder live. Her skal du opleve Tørfisk helt tæt på, med mulighed for at indtage en dejlig menu inden koncerten.Vi garanterer fantastisk stemning fra første strofe.  Husk begrænset antal billetter p.g.a. spisning.

APR

15

MORTEN REMAR

Morten Remar har været frontmand i 80’er bandet Back to Back og efterfølgende udgivet 5 soloalbum. Han er nu tilbage med ny dansksproget plade, “Umulige Kærester”. Sangene er vokalbåret med en folket pop-lyd og teksterne skrevet om egne iagttagelser fra livet.

Det anmelderroste album er en poetisk og personlig rejse tilbage i tiden til sangskriverens unge år. En anmelder skrev om den nye plade , “…det er ganske få sangere, der kan formidle modersmålet så ubesværet og naturligt som Morten Remar”.

Morten er historiefortæller med et glimt i øjet og når han er ude med sit band, bliver der næsten fortalt lige så mange historier, som der bliver spillet. Live medbringer han de samme dygtige musikere, der har været med til at indspille albummet. Guitaristen Jens Runge (Hanne Boel, Burnin’ Red Ivanhoe), Bassisten Henrik Irgens (Grant Nicholas, Jamie Lawson) og Esben Duus (Lillian Boutté, Caroline Henderson).

En koncert med Morten Remar og bandet er en intim, som bliver spillet i øjenhøjde med publikum.
Sangene fra “Umulige Kærester” danner rammen om koncerten, men der også plads til nogle af de gode gamle hits fra Morten Remars store bagkatalog.

APR

29

BENT
FABRICIUS-BJERRE

Bent Fabricius-Bjerre har gennem sit lange liv underholdt og begejstret med sin fantastiske musik. Med sange som ”Alley Cat”, ”Forelsket i København”, ”Olsenbanden”, ”Duerne flyver”og ”Matador”, har han gang på gang, vist sig som en komponist med en lang holdbarhed, og i den grad sat sit præg på den musikalske kultur i Danmark.

”De Græd” hedder det lille orkester Bent Fabricius-Bjerre tog med på landevejen, da han i 1998 tog flyglet under armen og begyndte at spille koncerter. Orkestret spiller stadig sammen og bedre end nogensinde.

De Græd består af sanger Jesper Stilgren, guitarist David Springborg og bassist Niels Ovesen.

Skuespillerinden Trine Pallesen er mest kendt for hendes teaterroller, men vi kender hende også fra tv-serierne Forbrydelsen, Rejseholdet, og biograffilmen Spies & Glistrup. Hvad mange ikke er klar over, er, at hun er en formidabel sangerinde, og det vil publikum kunne få fornøjelsen af at høre ved koncerten Trine vil bidrage med sange fra Matador musicalen og selvfølgelig andre af Bent Fabricius-Bjerre´s store hits.

Trine Pallesen har begejstret publikum og anmeldere i forestillinger som: ”Et solstrej i en vandpyt”, hvor hun spillede Grethe Ingmann og ”Mød mig på Cassiopeia”, hvor hun spillede musen Polyhymnia. Cafe-K leverer igen en super 3-retters menu inden koncerten - husk at vælge den rigtige billet hvis du vil spise først !

MAJ

27

JES
HOLTSØ

Vi kender ham fra en 13 år lang filmkarriere, bl.a. som Børge i Olsen Banden filmene. Efter en pause på 20 år dukker han så pludselig op på TV-skærmen igen, denne gang i en talent konkurrence. Stemmen bærer præg af de mellemliggende 20 års barske og hårde liv, men ingen tvivl om at manden kan synge og er brand musikalsk. Han løber senere med prisen “Årets Danske Blues Navn” Jes Holtsø får prisen for sin performance som sanger, lyder meldingen fra Copenhagen Blues Festival, der fortsætter:Han fanger og fastholder sit publikum med personlighed, integritet, hudløs ærlighed, en god portion sjæl og charme, og ikke mindst et umiskendeligt sangtalent og en sjælden stærk og intens stemme. Sammen med sit band giver han et forfriskende bud på, hvordan blues, soul og rock kan smeltes sammen i et bredt, nutidigt og langtidsholdbart musikalsk udtryk.Bluesfestivalens motivation for at hædre Jes Holtsø.  Med hans personlige baggrund, hans rå, nærværende, til tider smertelige stemme, og med et swinging, rocking bluesband bag sig, har vi her med en ægte ‘Bluesman’ at gøre.Hør ham i Bilforretningen sammen med Wittrock band.

AUG

21

SKOVGAARD/
DYBDAHL/
MENZER & SØGAARD

Troels Skovgaard - Guitar / Lead Vokal
Casper Dybdahl - Guitar / Lead Vokal
Klaus Menzer - Trommer
Peter Søgård - Bas

En flok af landets bedste og mest spillende musikere er samlet i denne kvartet hvor de spiller Troels og Caspers sange!

Troels Skovgaard har gennem de sidste mange år været at finde på de store danske live scener, hvor han bl.a. har turneret under eget solo navn, med Bamboo Brothers, Ivan Pedersen, Eivør, Peter Thorup og mange andre artister.
Troels har gennem tiderne medvirket i et hav af tv-shows såsom Hit med sangen, Meyerheim og Godmorgen Danmark. Udover de mange tvshows er Troels fast guitarist i Ørkenens Sønner og har tidligere spillet masser af underholdningsshows og teaterforestillinger i hele det ganske danske land.

Casper Dybdahl startede i en tidlig alder med at slide på scenerne rundt omkring i Danmark, og udover Danmark har Casper bl.a. turneret i Tyskland, Frankrig, Østrig, Norge og Schweiz. Casper har spillet og spiller med navne som Lis Sørensen, Peter AG, Anne Dorte Michelsen, Poul Halberg, Zindy Lauersen, Dave Scher og James Samson m.fl. Udover medvirken i de mange backingjobs og større shows har Casper sideløbende vedligeholdt sin egen trio, som ud over Casper består af Niels Ratzer og Peter Søgaard. En trio hvor der "bliver rykket" gammel klassisk blues og rock af i stor stil.

Klaus Menzer er uden tvivl en af landets bedste og absolut mest brugte og kendte trommeslagere.  Klaus har bl.a. spillet med Sneakers, Sanne Salomonsen, Moonjam, Hanne Boel, Lis Sørensen, Eran DD, Alberte, Annisette og Burning Red Ivanhood, -  bare for at nævne et lille uddrag af de mange stjerner der har haft glæde af den høje svingende mand gennem de sidste 40 år...
Klaus har som en af de få modtaget Ken Gudman-prisen hvilket siger en lille smule om hans enorme talent og musikalitet bag de "gule trommer".

Peter Søgård er oprindeligt fra det århusianske musik miljø og er vokset op blandt mange af de kunstnere vi kender fra den danske musikscene i dag. Peter har de sidste 30 år spillet med en bred vifte af musikere fra det jyske musik miljø, og mestrer de fleste genrer på bassen. Ud over de mange live jobs kan Peter på CV'et tilføje comedyshow, revyer og teaterforestillinger. Som tidligere nævnt er Peter en fast del af Caspers trio og har ligesom Casper en passion for den gamle blues og rock verden.

Glæd dig til en musikalsk oplevelse af høj kvalitet når disse 4 spillemænd gæster Bilforretningen som et af de få steder på deres kun 7-dage lange tourné.

OKT

14

PETER VISKINDE BAND

Mit nye album “ Grundstof “ er de 21 vigtigste lydspor i min rejse i musik. Forbilledernes og mine egne.

 

I starten af halvfjerdserne var jeg tæt på at ende som evighedsstudent. Tiden gik henslængt på divaneseren på mit lille kammer på første sal i rækkehuset i Lyngby i selskab med min guitar og med at lave eksperimenter med hjemmelavet maling. Jeg havde fået den, synes jeg selv, strålende idé at hælde cellulosefortynder i en 25 liters bowle og lade flamingo plader opløse deri. Placeret ved side af sengen uden låg gav den en dejlig tyk lak og en grim hovedpine. Af og til kom der et brugbart maleri ud af det….så vidt jeg husker.

 

Det truende dødvande i selskab med min selvvalgte cocktail, guitar og celluloselak, blev brudt i 1975, da Rolling Stone havde en forside med en hvis Bruce Springsteen i anledning af hans netop udsendte album “ Born To Run “. De otte sange blev aflytte dagligt i et års tid og viste sig at ændre mit liv og Springsteen blev min rollemodel nummer to. Dylan var den første.

 

Jeg havde glæde af min Springsteen fascination da jeg i 1979 kom med i Malurt. Til en start var mine medspillere dog ikke ret interesserede. Han blev fundet politisk ukorrekt og man så ham helst begravet i kisten med andre amerikanske ikoner. Fx. var drikkevanerne i øvelokalet på Jagtvej sår'n at Coca Cola var skiftet ud med den ringe danske kopi Jolly Cola. Efter kort tid overgav de sig dog og vi tilegnede os et fælles lyd og kompositions fundament ved at skele kraftigt til Springsteen og E Street band. I 1981 da Springsteen og bandet var på Europatur fandt mesteren selv vej forbi Forum hvor vi, Malurt, spillede til en ræve rød 1. maj. Sangen vi spillede med ham “ Hungry Heart " var fra hans netop udsendte dobbeltalbum “ The River “. Det siger næsten sig selv, den må med her - uagtet at det for mig næste er en helligbrøde.

NOV

11

PÅ SLAGET 12

PÅ SLAGET 12

- sæt hjerterne fri for en aften!

 

Vær med til at fejre bandets 30 års jubilæum og tag på en tur nedad ’memory lane’ med de gamle hits og bliv samtidig præsenteret for de nye perler fra den første dansksprogede udgivelse i 18 år!

 

'der er så skønt i solen, med blæst i mit hår' , synger Ann-Mette Elten i den reggaeinspirerede perle af en albumåbner fra det nye album 'Sæt hjerterne fri' hvor aarhusianske PÅ SLAGET 12 igen viser, hvad de kan.

 

De formår nemlig som få andre herhjemme med få og enkle ord, at fange det store i det små i livet, som de fleste af os lever det, og så lade det boble over af melodi og kreativt overskud. Det er vedkommende sange, der kunne handle om dig, din nabo - eller om mig.  

 

Lige fra vi lærte dem at kende første gang med 'Hjem til Aarhus', som nu er dansk folkeeje til den nyeste 'Forårssang', har Ann-Mette Elten med den store varme stemme og komponist og producer Niels Kirkegaard samt resten af holdet formået at holde et tårnhøjt niveau.

 

Det gælder både på deres udgivelser, men især også ved deres utallige koncerter, hvor deres sange, musik og sceneoptræden er som knitrende kaminild, man kan varme sig på vinteren igennem på landets spillesteder.

 

PÅ SLAGET 12 får folk til at rykke tættere sammen, og til at sætte hjerterne fri for en aften - eller resten af natten med.

 

BANDET:

Ann-Mette Elten: vokal

Niels Kirkegaard: guitar

Ebbe Ravn: keys

Henrik Thomsen: trommer

Joachim Ussing: bas

 

FAKTA:

30 års jubilæum i 2016 – debutalbummet ’På Slaget 12’ udkom d.23.10.1986 og solgt over 75.000 eksemplarer

Samlet salg på over 1 million albums!

På Slaget 12 har gennem mange år været placeret i toppen af de danske hitlister med store hits som ’Hjem til Århus’, ’Ude på det blå ocean’ og ’Ta’ kæresten i hånden’

bottom of page