top of page
McKinleys-HvidMur-Logo-2022-3.jpg
MC.KINLEYS +
THE RECYCLE BAND

OKT

15

Fakta:

 

Spisning:

Døre åbner:

 

Koncertstart:

Koncertslut:

 

 

Ja

for spisende 18.00

For øvrige 20.00

21.00

ca kl. 01.00

60ér & 70ér danseaften

McKinleys er på vingerne igen 

 

Som en anden Fugl Fønix rejser det legendariske Aalborg-band McKinleys sig fra asken for endnu en gang at flyve op - og fyre den af på de danske scener!

 

Bandet blev dannet helt tilbage i 1966, og varemærket er nu som før gennemarbejdede, flerstemmige vokal­arran­ge­men­ter med inspiration fra verdensnavne som Beach Boys, Queen og Eagles.

En sådan vokalside høres kun sjældent på den danske musikscene. Alle seks bandmedlemmer bidrager til vokalarbejdet med veteranen Jan Grau – medlem siden 1968 - som den selvfølgelige frontfigur.

I 2022-udgaven er McKinleys klar med to spritnye indspilninger og to genindspilninger af tidligere pladehits - for McKinleys har en glorværdig pladekarriere bag sig:

– Det begyndte i 1972. Det år debuterede vi på vinyl med sangen ”Song Of My Friends”. Året efter, i 1973, udgav vi albummet ”Pick Up Passion”, fortæller Jan Grau.

Siden gik det slag i slag med otte singleplader og fem albums, der udkom i perioden 1973-1980. Mere end 50.000 solgte plader er det blevet til. Topsælgeren var opsamlings-albummet ”New Shoes For The Old Suit” fra 1979 med 25.000 eksemplarer.

– Jeg håber selvfølgelig på, at publikum vil tage lige så godt imod de fire nye indspilninger, som de har modtaget alle tidligere. I løbet af corona-nedlukningen har jeg fortalt lidt om McKinleys på de sociale medier. Og derfor ved jeg, at der findes folk derude, som stadigvæk husker os. Vi glæder os meget til at møde dem igen i 2022.
De to nye numre er ”Motown” skrevet af Steen Christensen fra Dodo & The Dodoes, Ivan Petersen samt Mogens Binderup samt ”Can’t Stop Dreamin’ ” skrevet af Morten Dybdahl. De to genindspilninger er: "Let’s Hang On" (The Four Seasons 1965) og Ivan Pedersens sang fra 1982 ”Ta’ Mig”.
 

Ivan Pedersen var blandt stifterne af McKinleys. Han har som bekendt skabt sig sin egen imponerende karriere inden for populærmusikken, siden han forlod McKinleys i 1980.

Det oprindelige McKinleys holdt for første gang pause for over 40 år siden, men blev gendannet i 2004 og spillede over alt i Danmark til udsolgte halballer frem til 2019. I den periode blev det også til nye pladeudgivelser: I 2009 blev nummeret ”Love On The Moon” sendt på gaden sammen med tre andre numre: ”Hannah”, ”Elenore” og ”Dirty Tricks”. Orkesterets 50-års jubilæum blev fejret i 2016 med en kæmpebal i Vejgårdhallen i Aalborg. 
 

– Nu skriver vi 2022 og der er gået et par år, hvor der har været stille omkring McKinleys - men jeg er på ingen måde færdig med konceptet, fastslår Jan Grau.

Jeg sender i den forbindelse en venlig tanke til andre nulevende af det oprindelige McKinleys: Ivan Petersen, Per Lunen og Henning Hansen. De har tilstået mig rettighederne til både bandnavn og logo.
 

Det er lykkedes Jan Grau at finde en flok dygtige musikere, der deler hans glæde ved den pop-, rock- og discomusik, som udgør McKinleys-repertoiret.

Besætningen anno 2022 er:
 

Jan Grau, lead vocal
John Ellekrog, guitar, vocal
Anders Krone Heinze, bass, vocal
Jørn Gammelby, guitar, vocal
Kenneth Tække, keyboards, vocal
Bo Berg, trommer

The Recycle Band

Recycle er orkestret bestående af fortrinsvis ”gamle” Hadsundmusikere der stadig kan spille de gamle kendinge fra 60’erne - 80’erne. Det er nemlig årene hvor orkestrets medlemmer næsten har har spillet overalt i landet på hoteller, kroer og haller m.v. i forskellige orkestre såsom: SLY - Les Manes - Wind-Set - Bongoes - Moonlight….osv. Når Recycle spiller op, er nostalgien i højsædet for jer der kan huske den gode musik fra dengang….

Bemærk at vi har 2 slags billetter - med og uden menu inden koncerten.

Denne aften serverer vi:

  • Hjemmelavet hønsesalat med friskbagt brød og grønt

  • Langtidsbraiseret nakkefilet fra gris, kraftig skysauce, rodfrugtemos, marinerede gulerødder, sauterede svampe og løg

  • Hjemmelavet hindbæris med skovbærcoulis og nøddemarengs

bottom of page