top of page

AUG

21

SKOVGAARD/DYBDAHL
MENZER & SØGAARD

Fakta:

 

Spisning:

Dører åbner:

 

Koncertstart:

Koncertslut:

 

 

Nej 

19.00

 

20.00

22.00 ca.

Troels Skovgaard - Guitar / Lead Vokal
Casper Dybdahl - Guitar / Lead Vokal
Klaus Menzer - Trommer
Peter Søgård - Bas

En flok af landets bedste og mest spillende musikere er samlet i denne kvartet hvor de spiller Troels og Caspers sange!

Troels Skovgaard har gennem de sidste mange år været at finde på de store danske live scener, hvor han bl.a. har turneret under eget solo navn, med Bamboo Brothers, Ivan Pedersen, Eivør, Peter Thorup og mange andre artister.
Troels har gennem tiderne medvirket i et hav af tv-shows såsom Hit med sangen, Meyerheim og Godmorgen Danmark. Udover de mange tvshows er Troels fast guitarist i Ørkenens Sønner og har tidligere spillet masser af underholdningsshows og teaterforestillinger i hele det ganske danske land.

Casper Dybdahl startede i en tidlig alder med at slide på scenerne rundt omkring i Danmark, og udover Danmark har Casper bl.a. turneret i Tyskland, Frankrig, Østrig, Norge og Schweiz. Casper har spillet og spiller med navne som Lis Sørensen, Peter AG, Anne Dorte Michelsen, Poul Halberg, Zindy Lauersen, Dave Scher og James Samson m.fl. Udover medvirken i de mange backingjobs og større shows har Casper sideløbende vedligeholdt sin egen trio, som ud over Casper består af Niels Ratzer og Peter Søgaard. En trio hvor der "bliver rykket" gammel klassisk blues og rock af i stor stil.

Klaus Menzer er uden tvivl en af landets bedste og absolut mest brugte og kendte trommeslagere.  Klaus har bl.a. spillet med Sneakers, Sanne Salomonsen, Moonjam, Hanne Boel, Lis Sørensen, Eran DD, Alberte, Annisette og Burning Red Ivanhood, -  bare for at nævne et lille uddrag af de mange stjerner der har haft glæde af den høje svingende mand gennem de sidste 40 år...
Klaus har som en af de få modtaget Ken Gudman-prisen hvilket siger en lille smule om hans enorme talent og musikalitet bag de "gule trommer".

Peter Søgård er oprindeligt fra det århusianske musik miljø og er vokset op blandt mange af de kunstnere vi kender fra den danske musikscene i dag. Peter har de sidste 30 år spillet med en bred vifte af musikere fra det jyske musik miljø, og mestrer de fleste genrer på bassen. Ud over de mange live jobs kan Peter på CV'et tilføje comedyshow, revyer og teaterforestillinger. Som tidligere nævnt er Peter en fast del af Caspers trio og har ligesom Casper en passion for den gamle blues og rock verden.

Glæd dig til en musikalsk oplevelse af høj kvalitet når disse 4 spillemænd gæster Bilforretningen som et af de få steder på deres kun 7-dage lange tourné.

bottom of page