top of page
majaogdesartesjaele_prfoto.jpg
MAJA
&
DE SARTE SJÆLE

MAR

18

Fakta:

 

Spisning:

Døre åbner:

 

Koncertstart:

Koncertslut:

 

 

Ja

19.30 -

For spisende kl. 18.30

20.00

ca. 22.30

Maja & de sarte sjæle

Maja og De Sarte Sjæle er umiddelbar pop og 80'er-poesi om forlist kærlighed med Maja Rudolphs smukke stemme som omdrejningspunkt. De debuterede i april 2016 med albummet Maja og De Sarte Sjæle, hvorfra sangen "Uden Dig" blev et stort radiohit.

Maja og De Sarte Sjæle har mere på hjerte end så mange andre popnavne i dag. Timo Andersen er den introverte sangskriver, der sætter ord på de sange, Maja Rudolph lægger stemme til.

Flere af deres sange har fået massiv airplay, og bandet har opbygget sig et støt stigende antal følgere på over 2300 på Facebook.
Maja og De Sarte Sjæle fortsætter succesen fra de seneste to singler med producerteamet Pitchshifters (Andreas Odbjerg,Medina, Hjalmer, mfl.) og Lasse Lyngbo (Vinnie Who,Hjalmer, mfl.). Den nye single hedder "Olsen Bandens Sidste Bedrifter" og udkom den 8. oktober 2021. Det er første single fra bandet, der udkommer på producerteamets eget pladeselskab.
Sangen er inspireret af en brevkasse i et gammelt dameblad. Dilemmaet gik ud på at have det hele; kæreste, karriere og faste rammer - men alligevel have lyst til at pakke en kuffert, bruge kassekreditten, flyve om på den anden side af jorden og danse rundt på en strand med masser af rødvin uden bekymringer.

ANDRE HIGHLIGHTS:
Nomineret til GAFFA-prisen i kategorien Årets Bedste pop-udgivelse.
"Lille Turteldue" blev af Politiken kåret som en årets bedste sange i 2016.
"Billabong" og "Den eneste goth i Vejle" (2020) har tilsammen opnåetmere end 2600 plays i dansk radio.

Kom tidligt og nyd en hjemmelavet gourmetburger incl. lækre kartofler og en øl eller vand for kr. 149,- (Skal forudbestilles på separat billet)

HUSK: Billetten udløser en gratis øl/vand/drink hos Boddy Holly i Hobro samme aften.

bottom of page