top of page
Carsten og Co pladecover.jpg
Sharks Ch med navn.jpg
Kix med navn.jpg
JUBILÆUM OG DANSEGALLA MED
3 BANDS

 

APR

22

Fakta:

 

Spisning:

Døre åbner:

 

Koncertstart:

Koncertslut:

 

 

Ja 

17.30 

20.30

22.30 ca.

22. April 2022 bliver der mulighed for at genopleve hele 3 bands som mere eller mindre bliver genforenet til denne specielle begivenhed. Årsagen til at det skal være netop i 2022 er den at det netop er 40 år siden at ”Hobrodrengene Hjemmesløjd”, - også kendt som Carsten & Co, udgav deres første kassettebånd. Og der skulle såmænd ikke mere end en messengerbesked fra de gamle kumpaner til før kimen var lagt til den store genforeningsaften.

”Vi gør det sku !”, tænkte Carsten Hammer.  – Altså samler bandet selvom vi ikke har spillet sammen siden ……1984. Ja den 1984 – for 38 år siden”  Meget vand er løbet igennem bækken siden.  3 af de 4 bandmedlemmer har ganske vist spillet i andre sammenhænge siden deres veje skiltes  – Montanaband – Dacapoband – Bamse Tribute – La Orcestra, - men en af de fire, - Niels Lorenzen har ikke stået på en scene i 38 år ! Niels er bosat i Kywenhavn, Lars Erik på Djursland mens de 2 brødre Ulrik og Carsten Hammer stadigvæk huserer i fødebyen Hobro. Planen er enkel og ligetil – der øves op til netop denne aften med repertoiret fra den gang, - altså egne numre suppleret med numre fra ShuBiDua og Bamses Venner. ”Det er vel ligesom at cykle”, udtaler Lars Erik, - som ganske vist har spillet keyboards siden midtfirserne, - men nu spillede han altså guitar i dette ”boyband”, - og den har han kun brugt til lejrbåls-brug,  og må nu i hård træningslejr indtil arrangementet i januar. ”Vi glæder os helt vildt til at mødes og til at spille sammen – men jo også til at spille de gamle numre fra dengang. Vi startede altid med ”Hej med jer” når vi stod på blokvognene ude i Danmark først i firserne – og sådan må det vel også være denne aften !”, udtaler forsanger Carsten Hammer.

 

Aftenen starter som en vanlig koncert hos Hammer Biler – lækker mad inden musikken starter, men herefter venter der så publikum ikke mindre end 3 koncerter fra scenen. For udover at  Carsten & Co vil afvikle deres 40 års jubilæumskoncert, så er to andre lokale ”gamle” bands kaldt ind på samme vilkår: I skal spille det i gjorde dengang ! Bandet SHARKS og KIX har også kaldt til samling. KIX spillede sidste strofe i Horsens for 33 år siden, mens SHARKS har smugøvet de sidste par år men stoppede offcielt i 1984 – altså for 38 år siden.

 

Der er tale om en danseaften – og musikstilen er populærmusik fra 60érne, 70érne og 80érne. Der sælges 2 slags billetter – VIP billetter med mad – tættest på scenen, og alm. siddepladser.

bottom of page