A TRIBUTE TO
DIRE STRAITS
"Brothers in arms tour"

APR

22

Fakta:

 

Spisning:

Døre åbner:

 

Koncertstart:

Koncertslut:

 

 

Ja

19.30 -

For spisende kl. 17.30

20.30

ca. 23.00

Efter udsolgte shows rundt om i Sverige i årevis, kommer bandet "A Tribute To Dire Straits" på Danmarksturne´. Og på trods af Covid-19 og reducerede antal gæster i salen, er det lykkedes os at forhandle en aftale på plads med dette fabelagtige orkester. "Vi har gjort dette i 6 år nu og er stadigvæk overvældede over publikums fantastiske reaktioner", siger sologuitarist Stefan Jonsson.

Alle der elsker Mark Knopfler og hans gamle band Dire Straits har noget at se frem til. Faktisk er vi mange fans der år efter år går til koncert med Mark Knopfler og blandt alt hans solo-materiale kun får lov til at høre enkelte Dire Straits numre. Denne aften får den fuld smadder med de største hits.

Det startede for sjov i en café i bandets hjemby for 6 år siden. Bandet, som bestod af Totte Rajamäki, Stefan Jonsson, Sven Hammarström, Ola Johansson, Janne Stål og Martin Lindqvist drømte om at lave et lokalt spillested i deres hjemby. Resultatet blev A Tribute To Dire Straits. Men det forblev som bekendt ikke kun et lokalt fænomen, i dag turnerer bandet meget, og bliver lovprist af publikum, ligesom de bliver rost for lyden og fortolkningen af Mark Knopflers legendariske band. Forud for turneén har bandet lovet at levere den største hyldest til Dire Straits nogensinde. "Før denne tur har vi gjort ALT for at levere det største og bedste vi overhovedet formår", siger forsanger Totta Rajamäki.

Dire Straits blev dannet af Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Winthers i 1977, og blev en verdenssucces. I forbindelse med bandets verdensturné i 1985-86 var der 3 millioner der indløste billet til deres koncerter, og de solgte over 100 millioner plader med hits som "Sultans of Swing", "Walk of life" og "Money for nothing". Dires Straits bedst-solgte album "Brothers in arms" var det første album som solgte over en million copier i det dengang nye CD-format. Bandet blev opløst i 1995 men deres hits vil altid bestå og bliver i den grad pustet til live gennem koncerten med "A Tribute To Dire Straits - Brothers in arms tour".

De svenske medier har skrevet om bandet:

"A Tribute To Dire Straits is high standard " - Corren

"Stefan Jonsson's guitar game is phenomenal" - The Barometer

"The World's Best Interpreter of Dire Straits" - Västerviks newspaper

Lineup:

Totte Rajamäki - Song and guitar

Stefan Jonsson – Solo guitar

Jan Steel - Bass and song

Martin Lindqvist - Saxophone, keyboard and percussion

Ola Johansson - Drums

Sven Hammarström - Keyboard

Du kan købe alm. siddepladser eller VIP-billetter med 3 retters menu og de bedste pladser.

MUSIK I BILFORRETNINGEN - HAMMER BILER APS

Aalborgvej 4 DK-9500 Hobro - tlf. 9852 4300 - mail@musikibilforretningen.dk

© 2020 Copyrights Hammer Biler Aps