KONTAKT OS

BILLETTER

 

Sælges enten fysisk hverdage mellem 8 og 16, eller online via link fra denne hjemmeside, hvor du ender på enten Ticketmaster.dk eller Billetsalg.dk. Oplever du problemer med at bestille online, anbefaler vi at prøve en anden browser, f.eks Google Chrome. Du er altid velkommen til at ringe for alternative løsninger - vi hjælper dig gerne.

 

SPISNING

 

Det fremgår af beskrivelsen om der er mulighed for spisning inden koncerten, og der vil i givet fald være 2 typer billetter - med og uden spisning. Bemærk at der er et begrænset antal billetter til rådighed med spisning.

Bestiller du 4 billetter  og derover med spisning, vil vi automatisk sørge for bordkort, således at I sidder samlet. Er man flere par der har købt billetter individuelt, men gerne vil sidde sammen, kan man inden koncerten rette henvendelse til os. For spisepladser op til 2 personer gælder "først til mølle"

Bemærk at man som spisende ofte sidder tættest på scenen.

DØRE

 

Døre åbnes 1 time inden koncertstart. Skal du have menu inden, så åbner dørene allerede kl. 17.30, og maden serveres kl. 18.00

GARDEROBE

 

Fri garderobe til alle koncerter

DRIKKEVARER

 

Der kan købes et bredt udvalg af drikkevarer i vores bar. Der kan betales med dankort.

PARKERING

Parkeringsmuligheder foran bilforretningen.

FIND OS

Vær opmærksom på at Google ikke dirigerer dig det rigtige sted hen - man havner simpelthen ude på landet. Vi bor inde i byen, indenfor byskiltet i Nordbyen, - lige ved siden af Circle K og lige ud til hovedvejen. Meget nemt at finde. Fra motorvejen skal du tage frakørsel Nord. Når du møder byskiltet ligger vi 100 meter længere fremme på din venstre side - Vi er faktisk en bilforretning til daglig, men man ser det næsten ikke når først musikken spiller.

PLADSER

Med mindre andet er anført, så er der unummererede siddepladser til vore koncerter. Bestiller du 4 billetter og derover vil vi ofte sørge for reserverede pladser så i kan sidde samlet. Spørg ved indgangen til den aktuelle koncert om vi har forhåndsreserveret. Max kapacitet er 300 gæster.

MUSIK I BILFORRETNINGEN - HAMMER BILER APS

Aalborgvej 4 DK-9500 Hobro - tlf. 9852 4300 - mail@musikibilforretningen.dk

© 2020 Copyrights Hammer Biler Aps