top of page

KONTAKT OS

Succes! Beskeden er ankommet.

BILLETTER

 

Sælges enten fysisk hverdage mellem 8 og 16, eller online via link fra denne hjemmeside, hvor du ender Billetsalg.dk. Oplever du problemer med at bestille online, anbefaler vi at prøve en anden browser, f.eks Google Chrome. Du er altid velkommen til at ringe for alternative løsninger - vi hjælper dig gerne.

 

SPISNING

 

Det fremgår af beskrivelsen om der er mulighed for spisning inden koncerten, og der vil til vores koncerter være 2 typer billetter - med og uden spisning. Bemærk at der til koncerterne er et begrænset antal billetter til rådighed med spisning og at man som spisende ofte sidder tættest på scenen. Vi kalder dem VIP-billetter.

GARDEROBE

Der er fri garderobe til alle koncerter på eget ansvar.

DRIKKEVARER

 

Der kan købes et bredt udvalg af drikkevarer i vores bar. Der kan betales med dankort og Mobilepay

PARKERING

Parkeringsmuligheder foran bilforretningen.

DØRE

 

Døre åbnes som hovedregel 1 time før koncerten starter, og 30 min. før spisning.

Vi henviser til detaljer omkring det enkelte arrangement.

FIND OS

Vær opmærksom på at Google ikke dirigerer dig det rigtige sted hen - man havner simpelthen ude på landet. Vi bor inde i byen, indenfor byskiltet i Nordbyen, - lige ved siden af Circle K og lige ud til hovedvejen. Meget nemt at finde. Fra motorvejen skal du tage frakørsel Nord. Når du møder byskiltet ligger vi 100 meter længere fremme på din venstre side - Vi er faktisk en bilforretning til daglig, men man ser det næsten ikke når først musikken spiller.

PLADSER

Med mindre andet er anført, så er der unummererede siddepladser til vore koncerter. Er man flere som har købt billetter hver for sig, men som vil sidde sammen, bedes man henvende sig telefonisk eller på mail senest 1 uge inden arrangementet. Har du købt billetter af flere omgange til sammekoncert, men på samme login/email/telefonnummer i billetsystemet, så sørger vi automatisk for at dine billetter sidder sammen.

bottom of page