Bamse Tribute.jpg
BAMSE
TRIBUTE

OKT

30

Fakta:

 

Spisning:

Døre åbner:

 

Koncertstart:

Koncertslut:

 

 

Ja

for spisende 17.30

For øvrige 19.30

20.30

ca kl. 23.30

BAMSE TRIBUTE

Bamse Tribute er et hyldestorkester til Bamse og Bamses Venner , og er et band som virkelig formår at finde nerven og stemningen i alle de gamle numre. Bandet består af 4 kompetente musikere som alle elsker og har et forhold til Bamses musik, og som for de flestes vedkommende har spillet dem live i over 30 år.

 

Forsangeren Carsten er fra barns ben blevet fodret med alle Bamses plader (som det jo hed dengang) og sang allerede i en alder af 10 år Bamses numre til byfester, biludstillinger, messer og fester. Der blev også udgivet kassettebånd med flere af Bamses numre på, og i en alder af 12 år var rygtet om den unge mand der sang som Bamse nået til Aarhus og til mesteren selv. Bamse inviterede Carsten til Aarhus hvor Bamses Venner skulle optræde til en stor Open Air koncert i Botanisk Have, og her overlod Bamse mikrofonen til Carsten mens Bamse selv spillede bassen til nummret ”Kirsebær i håret” – som selvfølgelig også er på Bamse Tribute´s faste repertoire. 

Glæd dig til et genhør med det som bandet selv kalder ”De fedeste sange” når Bamse Tribute fyrer den af i bilforretningen.

Bemærk at vi har 2 slags billetter - med og uden menu inden koncerten.