NOV

08

ALBERTE WINDING

Fakta:

 

Spisning:

Døre åbner:

 

Koncertstart:

Koncertslut:

 

 

Ja

17.30 for spisende

19.30 for øvige

20.30

22.30 ca.

Alberte-Winding-Gunnertoft-Booking-og-Ma

ALBERTE WINDING BAND

Alberte Winding og band har spillet sig varmt gennem Danmark, med historien om at komme hjem, både til kærligheden og hjemstavnen. I hver by medbragte bandet en sang om stedet, ud fra fortællinger fra de lokale. Det kom der skægge og rørende historier ud af. Efter udsolgte koncerter og med nye erfaringer om hvem vi er som folk, er sangskriver parret Alberte og Andreas Fuglebæk aktuelt med nyt album ”Hva Drømmer Du”, der handler om den første kærlighed og muligvis den sidste.

Det er oplevelsen af den første sang og den sidste sommerdag – børnene der flyver langt væk, som vildfarne balloner og mødre der modvilligt slipper snoren.

Forældre der bliver gamle og dør, børn der søger Københavns anonymitet og ensomhed, voksne der savner byens fest, elskende der oplever noget så banalt som kærlighed og det store mirakel at få et barnebarn. Bratte slutninger og overraskende begyndelser.

En Alberte-koncert spænder fra de sarte Lyse nætter til den swingende popsang, og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere.

Lineup:
Sang – Alberte Winding
Guitar & kor – Andreas Fuglebæk
Guitar & kor – Martine Madsen
El bas & kor – Marie Louise von Bülow
Trommer – Mads Andersen

TURNÉ KASTEVIND

Efter Albertes efterårs-bogudgivelse Kastevind – erindringsglimt fra barndom og ungdom, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med nye og gamle numre fra Alberte Windings repertoire.

Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det der gudskelov kommer efter.

”Vi vil altid gerne sende folk varmt afsted, og vi gør os umage for at være sammen, der hvor stemningen har den rigtige tykkelse til musik. Der hvor det skrøbelige knækker og bliver til et smil.” Alberte Winding

Billettyper: VIP pladser incl. menu,  alm. sidde-pladser.